Tillsammans med er vill Umåker skapa Umeås största Julmarknad.

Marknaden kommer att erbjuda kvalitets utställare som visar upp olika former av hantverk. Allt från mat till filtsulor. Fika och mat servering, souvas, gahkku, munkar sockervadd, gran, dörrkransar, kolasås, julmusik, marschaller, ponnyridning, häst och släde, tipspromenad och öppet hus hos Stall 10B, Backens musikklass gästar oss med sin repertoar vid 13:45. 

Hjärtligt Välkomna!

Tillsammans med er vill Umåker göra skillnad

- Istället för att få kan man ge - skänk en julgåva till en medmänniska -      - det värmer hjärtat -

Genom sitt sociala hållbarhetsarbete kommer Umåkers  tomte att ta emot julklappar från er och vidarebefordra dem till de som behöver.  

Förslag på uppskattade julklappar är presentkort där man har möjlighet att välja det som passar. 

Barn växer så fort och ibland hinner de knappt använda de kläder man köpt. Har ni kläder  som är lite använda och som ni inte vet vad ni ska göra av. Då är detta ett ypperligt tillfälle att skänka till ett gott ändamål. Plaggen ska vara rena och hela.

De flesta barn älskar hårda paket på Julafton. Vill ni ge bort leksaker ska de vara bättre begagnade. Alltså rena och fungerande, gärna spritade med tanke på Covid-19.

Märk era julklappar med en liten notis om innehållet, storlek o.s.v. Detta gör det möjligt för oss att överlämna julklappen till någon i passande ålder.